«

»

Jun 19

Skriv ut detta Inlägg

Arbetsförmedlingen sius

Har äntligen kommit med där nu och jag har haft mitt första möte nu i veckan. Men jag vet inte direkt vad man ska säga om det. Hade fått informationen om att den handlingsplanen som jag hade skulle göras om när man kom med i sius. Det är tredje gången på kort tid som Arbetsförmedlingen säger något som inte värkar stämma helt i slutändan. Det känns inget vidare det här tycker jag. Man får en stor känsla av att något känns väldigt fel här. Sen mår man inte direkt något bättre häller när man inte direkt vet vad det är som gäller och vem man ska lita på. Har en känsla av att något kommer gå utför snart. Även fast den kvinnan jag träffade var mycket trevlig så kändes det fel när man gick därifrån. Så det ska bli spännande att se om det blir något av det här. Jag hoppas inte att jag behöver flytta för då vet jag inte vad jag gör riktigt eftersom det är något som man verkligen inte vill. Det är verkligen inte lätt att få något direkt klarhet i vissa saker. Men jag hoppas att det kommer reda upp sig i framtiden.

Jag vet att sådana är reglerna att man ska söka jobb i hela Sverige. Men det känns inget vidare att behöva flytta och det är inte något som jag skulle orka som läget är just nu.

Permalänk till denna artikel: http://tobiaskarlsson86.se/2013/06/19/arbetsformedlingen-sius/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>